lauantai 11. helmikuuta 2017

Toilettihyllykköni


Meidän yläkerran vessassa on isosiskoni tyttären joskus aikoinaan koulun puukässällä väkästelemä hyllykkö. Tämä vähän vino, liitoksistaan repeilevä ja kotikutoinen hyllykkö pitää kaikki minulle keskeiset toilettituotteet kädenulottuvilla. En juurikaan meikkaa tai käytä mitään erikoisaineita, joten tuo pikkuruinen on tarpeisiini oikein riittävä.




Ylähyllyllä säilytän vanulappuja isossa lasipurkissa. Purkin vierestä löytyy kynsilakanpoistoaine sekä silmämeikin poistoaine. Teräslootassa ja sen päällä olevissa pienemmissä rasioissa on sekalainen kokoelma rihkamakoruja, kuten sormuksia ja korvakoruja. Hammasharjat seisovat IKEA:sta ostetuissa purnukoissaan niin somasti vierekkäin.




Keskihyllyn oikeanpuoleinen Riihimäen lasin vanha sokerikko kätkee sisäänsä ihan vaan pinnejä. Arne Jacobsenin Desing Letters kupissa on muutama minulle tärkeä koru, kuten huomenlahjaksi mieheltäni saatu Calvin Kleinin rannekello sekä hääriipukseni. Marimekon Siirtolapuutarha kupissa on kaikki mustat ponnarini. Tällä hetkellä olen innostunut sinisen ja vihreän eri sävyistä kuten lakkaputeleista voi jokainen päätellä. Vanupuikot on kätevästi otettavissa kannellisessa lasisessa H&M:ltä ostetussa purkissa.





Alahyllyllä lasirasiassa on musta hiilikuituinen kihla-/vihkisormukseni, Miia Magia Designin Dagger -kristallikaulakoru sekä upea sulkasormukseni, jotka molemmat olen saanut joululahjoina mieheltäni. Tangle Teezer on ehdoton kahden pitkätukkaisen taloudessa. Deodoranttina olen iät ja ajat käyttänyt Nivean invisible -dödöä ja päivittäisenä tuoksuna toimii ikisuosikkini Body Shopin White Mysk -tuoksu. Marimekon vihkiruusu purkissa pidän oftagel -silmätippoja, minivitalispurkkia sekä lemon juice and glyserine -käsirasvaa, jota äitini muuten sanoi lemon jylhän glyseriiniksi. Lisäksi purkista löytyy ripsentaivutin, Lumenen ripsiväri ja rajauskynä, jotka kulkevat yläkerran vessan ja alakerran kylpyhuoneen väliä tarpeen mukaan. Nivean Soft -perusvoidetta ja Erisanin kasvovoidetta käytämme koko perhe.

Rakastan kaikenlaisia purnukoita ja rasioita; kaikki kivoimmat olenkin kerännyt hyllykkööni säilytysvirkaa ajamaan. On mukava, että ne ovat siinä näkösällä, saa sitten mennen tullen heittää niille tyytyväisen hymyn. Uusin tulokas kokoelmaani on tuo Marimekon Vihkiruusu. Se on ihana. Ajattelin koittaa pongata sille vielä kaverin jostakin.


Olisi kiva kuulla minkä tuotteiden nimeen te vannotte; hyvät vinkit tulevat aina tarpeeseen.

3 kommenttia:

  1. 😄 onko Veeran vai Venlan tekemä hylly...olin jo unohtanut tuon. Pidä hyvää huolta siitä👍.

    VastaaPoista
  2. 😄 onko Veeran vai Venlan tekemä hylly...olin jo unohtanut tuon. Pidä hyvää huolta siitä👍.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä sä sanoit silloin joskus, että Venlan :-)

      Poista