perjantai 10. helmikuuta 2017

Pipo kireällä


Minua on ärsyttänyt koko päivän. Kaikki sai alkunsa huonosti nukutusta yöstä, kun yölliset selkäsäryt veivät voiton minusta. Sitten aamulla kun silmänsä auki sai, kissa oksensi eteisen matolle. Huoh, juuri pesty matto. Kaikessa tohinassa, meinattiin tyttären kanssa myöhästyä eskarista ja yksin kotiin ajaessa joku maanteiden sankari ajoi ihan takapuskurissa kiinni, luuli varmaan pääsevänsä lujempaa imussa. Olisi pitänyt vaan jarruttaa.

Minulle soitti tänään jatkotilausta kaupitellut VitaDental -sähköhammasharjakauppias, joka lopulta löi minulle luurin korvaan, koska kerroin rehellisen mielipiteeni kyseistä tuotteesta. Joo, ihan totta. Entäs sitten tämä informatiivinen uutisointi Suomeen rantautuvasta uudentyyppisestä noroviruksesta, joka taas kerran ”laittaa suomalaisten vatsat sekaisin”? On kuule tilastotaulukot ja asiantuntijalausunnot siitä kuinka joka puolella lentää kohta yrjö. Sitten kerrataan kuinka tärkeää on käsienpesu ja ettei likaisia sormia saa laittaa nenään. Huoh.

Karkkipäivän karkkihyllyllä käytiin tiukkaa keskustelua siitä kuinka kaikkea ei vaan voi saada ja kotiin kiikuttamani perunapussi olikin puoliksi pehmeä. Yksi kissoistani hilseilee ja tiputtaa karvaa vähän liikaa. Hoidan sitä oraalisella kalaöljyllä, joka tänään oli kissan suun sijaan puhtaalla paidallani. Ja hei! Kuinka ärsyttävää on se, kun jogurttipikarin foliokantta avatessa rinnuksille roiskahtaa nökkö jogurttia. Arg.



Että sellaista nillitystä näin viikonlopun kynnyksellä. Mitäs, ärsyttääkö ketään muuta?


Psst! Päivän ainut positiviinen asia on se, että instagramissa saavutin 600 seuraajan välietapin, jee! Käyppä tsekkaamassa nimimerkki khisumm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti