maanantai 13. helmikuuta 2017

Pikku Bemmi

Se on pieni ja kiukkuinen takaveto. Erittäin näppärä kuusi vaihteinen manuaali. Siinä on kaksi litrainen moottori, josta löytyy tehoa 173 hv ja vääntöä 350 Nm. Toisin sanoen sillä ei jää kenenkään jalkoihin ja valitettavasti sakkoja sillä saa aika helposti. Se kuluttaa reilu viisi litraa dieseliä satasella, liikennevakuutus ja käyttövoimavero ovat suhteellisen alhaiset, joten ylläpitokulut pysyvät alhaisina. Saanen esitellä teille (rumpujen pärinää); meidän ykkössarjalaisen pikku bemmin!





Tämä 08 vuoden BMW 120d on korimalliltaan E87 ja siinä on M-sport varustelu. Väriltään se on ärhäkkä metallic blau ja sisältä mustaa nahkaa. Siinä on urheilupenkit säädettävillä sivutuilla ja reisituilla. Matala ja jäykkä alusta pitää auton hallussa ja sporttinen korisarja tekee siitä vauhdikkaan. Vakionopeudensäädin tuo ajomukavuutta pitkillä matkoilla, ajotietokone ja gps-suunnistin isolla karttanäytöllä varmistavat, että kuljettaja pysyy tilanteen tasalla. Xenon-valot ovat röyhkeät ja monitoimiohjauspyörä on mukava lisä. Muita mukavuuksia ovat muun muassa kahvavalot, sähköikkunat ja -peilit, parkkitutka, älykäs kahvatunnistin, automaattinen ilmastointi, kaukosäätöinen keskuslukitus ja penkinlämmittimet.



Auto ei ole kovin tilava, mutta tällaiselle kolmihenkiselle perheelle oikein optimaalinen

Meidän autotallissa uinuu tällä hetkellä mieheni ja minun yhteinen harrastus - 00 vuoden M5 BMW. Se odottaa tallissa kuivaa asfalttia. Siinä vasta on röykeä peli! Oikea klassikko. Esittelen sen teille sitten, kun herättelemme sen talviunilta joskus keväämmällä. Maltan tuskin odottaa.


Psst! Totuuden nimissä koen velvollisuudekseni kertoa, että meillä on myös pienen pieni valkoinen Renault Clio, joka kantaa kakkosautonviittaa talvisin. Me sanomme sitä tyttären kanssa vaahtokarkiksi. Se on ihan söpö kapistus ja oikeasti yllättävän pirtsakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti