lauantai 11. maaliskuuta 2017

Päivän soittolista


Musiikin suhteen olen melko kaikkiruokainen ellei raskasta huudantaa lasketa. Parhaimmillaan musiikki tuo hyvän fiiliksen ja voimaa. Eniten musiikkia tulee kuunneltua lenkillä kuulokkeista ja auton stereoista, mutta tulee sitä soitettua välillä kotonakin tietokoneelta. Muokkailen säännöllisesti soittolistojani spotifyssä vaikka jotkut samat biisit kulkevat mukana vuodesta toiseen - tiedättehän sellaiset, joihin ei vain kyllästy?

Tänään on aurinko hellinyt todenteolla, joten päätin kipaista pitkällä lenkille. Lenkkiä varten näppäilin uuden kuplivan soittolistan, jonne eksyi vanhoja kovia ysäreitä, tuoreempaa rytmikästä sekä uutta suomalaista raikasta. Lista toimi hyvin, askel kulki erityisen kepeästi ja mielen valtasi aurinko, joten ajattelin jakaa musiikiniloa myös teille sinne.


Don’t Be so Shy - Filatov & Karas Remix
John Wayne - Lady Gaga
All Around The World (feat. Collagen Girl) - ATC, Collagen Girl
Tuesday (feat. Danelle Sandoval) - Burak Yeter, Danelle Sandoval
Inspiration - Ian van Dahl
Rise (Leave me alone) - Safari Duo
The Logical Song, radio edit - Scooter
Mary Got No Lamb - Scooter
Momentumii - Reino Nordin
Hulluuden Highway - Haloo Helsinki
Tarviin Vielä Yhden Yön Aikaa - Anna Puu




Don’t Be So Shy on roikkunut listoillani viime kesästä lähtien, kun mieheni ystävä siitä meille ystävällisesti vinkkasi. John Wayne oli täysi vahinkolöytö Youtube surffailuista; aluksi en siitä edes pitänyt, mutta jokin voima siinä on, sillä nyt kyseinen biisi on yksi lemppareistani. All Around The World tuo rapeat teinimuistot kosketusetäisyydelle. Tuesdayn löysin talvella ja sen jälkeen se onkin soinut tiuhaan tahtiin. Inspirationiin upposin ensimmäisen kerran lukioaikana ja voi luoja, kuinka sitä silloin kuunneltiin… edelleen aika ajoin kipale pomppaa messiin, siinä on sitä jotain. Risea kuuntelen vain ja ainoastaan sen muistoarvon vuoksi; se tuo kirkkaasti mieleen mieheni ja minun alkuajan huuman silloin 11 vuotta sitten. Scooter on kova! Viime kesänä Himoksen Jysäreillä meinaan hiukan tampattiin The Logical Songin ja Mary Got No Lamb tahtiin; upeita muistoja. En pidä Reino Nordinista ihmisenä, mutta Momentumiista tykkään kovin. Hulluuden Highway on tämän hetken voimabiisini; sanoitus on brillianttii. Iloinen, tuore ja raikas Tarviin Vielä Yhden Yön Aikaa on ponnahtanut suosikkeihini heti ekalta kuuntelukerralta, suosittelen!

Suositelkaa mulle biisejä! Tuntuu, että kaikki on jo kuultu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti