lauantai 15. huhtikuuta 2017

Täällä myö oon!


Taas on vierähtänyt hyväisesti aikaa viime postauksesta. Vakava aihepula ja kirjoittamisen kankeus ovat syöneet tätä blogitouhua vaikka instagramissa edelleen on eloisa kissapöhinä päällä. Elämä täällä maalla on sen verran tasaisen tappavaa ettei jutunaiheita oikein tunnu riittävän - toivon tämän kevään ja tulevan kesän tuovan uusia tuulia mukanaan. Paljon kaikkea kivaa on kuitenkin tiedossa ja siitä olenkin kovin innoissani!

Puutarhailu projekteineen starttaa pikku hiljaa, kuten myös meidän klassikko räyhy M5. Pieniä sekä isoja retkiä on suunnitteilla ja haluaisin kovasti esitellä teille uudet korvalävistykseni, kunhan ne parantuisivat kuvauskelvollisiksi. Viikko sitten tuli aloitettua myös uusi tatuointitarina jalkaan, josta kerron lisää kuvien kera, jahka se on valmis ja parantunut. Lisäksi kaikenmoista kissamaista-asiaa on tullut pohdittua ja rässimaasturikuume ei ota laantuakseen. Ja niin, (polku)pyöräilykausi on myös aloitettu onnistuneesti - siitäkin lisempiä myöhemmin.

Luitteko muuten, että eurojackpot-voitto on taas tullut Suomeen? 87 miljoonaa euroa?! Kuvitelkaa - mitä te tekisitte tuollaisella summalla? Me eilen illalla miehen kanssa matkustimme haaverahoinemme haavemaailmaan ja teimme suuria suunnitelmia mihin kaikkeen tuollaisen määrän rahaa polttaisimme. Ainakin hommaisimme ehdottomasti molemmille omat superautot, joilla sitten ajeltaisiin Italian serpentiiniteillä ja käytäisiin ottamassa tehoja irti vaikka Imolan radalla. Itse ottaisin McLarenin P ykkösen, mieheni Porschen ysiykskasin. Lisäksi siihen kylkeen voisi hommata käyttöautoksi BMW:n X kutosen ämmän. Oi että! Joku huvila jostain meren rannalta olis myös tosi jees... Tuommoinen summa rahaa on ihan älytön. Jos sen laittaisi vaan tilille, niin koroilla voisi elellä mukavan leveästi ja ostaa vaikka joka vuosi uusi superauto. Huoh, tulisiko sitä hulluksi kuinka pian?


Thinking big things maybe?
1 kommentti:

  1. On kyllä käsittämätön määrä rahaa. Ei voi ymmärtää. Hienoja kissakuvia instassa tarjoatkin.

    VastaaPoista